Настільна версія
мова | язык

Українські співачка, поетеса та режисер презентували відеолист на війну

19 Січня, 18:16

Поділитися:

У Києві відбулась презентація відеолиста до захисників України на пісню «Расскажу тебе о любви», авторами та героїнями якого стали співачка і композитор Тетяна Піскарьова та поетеса Анастасія Дмитрук, а режисером виступив Влад Кочатков.

Анонсуючи презентацію цього неймовірно зворушливого кліпу, Тетяна Піскарьова наголосила, що не розглядає її, як світську вечірку, а запрошує на неї всіх однодумців. Можливо, саме тому на прем’єру відеолиста завітали не лише представники ЗМІ та друзі творчої команди, серед яких: телеведуча Соломія Вітвіцька, шоумен Дмитро Оскін, співаки Віктор і Олександр Павліки, Аркадій Войтюк, Олег Шак, ресторатор Марат Осіпов, співачка Марта Адамчук, президент фестивалю «Назустріч мрії» Ірина Волгіна, саундпродюсер пісні «Расскажу тебе о любви» Андрій Обод і співпродюсер цього відео Ігор Захаренко; але й багато звичайних людей, які виявили бажання підтримати перше музичне «відеозвернення» жінок до Героїв.

Розпочалась презентація з хвилини мовчання за загиблими під Волновахою, після чого відбулась прес-конференція за участю всієї команди, яка працювала над створенням кліпу «Расскажу тебе о любви». Потім Анастасія Дмитрук та Тетяна Піскарьова подарували гостям свої авторські вірші та пісні. Лише після цього на двох величезних екранах розпочалась демонстрація самого відеолиста. Цікаво, що одразу після перегляду в залі встановили вільний мікрофон, де кожен бажаючий міг висловити свою думку, зачитати свої вірші та привітати авторів з прем’єрою. Також в рамках презентації відбулась фотовиставка світлин з передової - рідні, повні відваги та мужності погляди українських захисників сфотографував Ігор Захаренко.

Режисер Влад Кочатков вважає, що Тетяна Піскарьова та Анастасія Дмитрук познайомилися зовсім невипадково, адже вийшов прекрасний чуттєвий тандем, вийшло відео зі справжніми емоціями, кітелем з плеча офіцера, зворушливими словами пісні та справжнім героєм кліпу – бійцем 12-го київського батальйону Віктором. Влад вірить: «Випадковості не бувають випадковими. Особливо, у творчості».

За словами Анастасії Дмитрук, все було душевно і по-справжньому. Світ побачила історія про всіх нас – тих, хто під кулями на передовій, і тих, хто чекає їх в тилу, вдома. Молодій поетесі усім серцем хочеться, щоб українці дочекалися, як омріяного миру, так і виплеканої зустрічі.

«У нашому відеолисті йдеться про найголовніше, а саме про любов до чоловіків, до тих мужніх і сміливих людей, які зі зброєю в руках захищають своїх матерів, жінок і дітей, за яких ми усі разом молимося, - сказала Тетяна Піскарьова. - Я хочу, щоб якомога більше українців стали нашими однодумцями і в цей важкий час думали про одне - Мир і Любов. Ось що врятує цей світ!»

Тим часом, відеолист до українських захисників «Расскажу тебе о любви» стрімко набирає популярності серед користувачів соціальних мереж та YouTube. 
Помилковий заголовок — Erhfїycmrs cgsdfxrf? gjtntcf nf ht;bcth ghtptynedfkb dsltjkbcn yf dsqye
19 Січня, 18:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон