Настільна версія
мова | язык

ВЕРЕМІЙ створив кліп на пісню «Колискова» з молитвою за дитинство та Україну

19 Січня, 20:51

Поділитися:

Прихильниками мелодійного українського року, актуальних текстів і лицарської романтики тепер можуть стати молоді батьки, які в цей складний час для нашої країни виховують у своїх малюках її свідоме майбутнє. Гурт ВЕРЕМІЙ і режисер Марія Федюк зняли кліп на тиху, затишну і життєствердну пісню «Колискова», яка стане в пригоді люблячим батькам і налаштує кожного з нас на добро і віру в найкраще. 

«Наша історія – про хлопчика, який знає таємне місце на старому горищі, де живе Ніч-Казка. Навідуючись до неї в гості, він потрапляє з нею у країну снів, – розповідає автор колискової і соліст гурту Віталій Калініченко. – Це історія про кожного з нас, коли, будучи дітьми, ми шукаємо щось фантастичне і неіснуюче для дорослих, але повне смислу, щастя і радості. А інколи шукаємо це все життя».

Колискові в українських родинах співалися з давніх давен. Мелодійні і ліричні слова від маминого серця оберігали дитину, підтримували її зростання у любові і злагоді, розвивали її фантазію і формували естетичний смак. Магічні колискові були повними побажань і добрих казкових істот, заспокоювали і привертали найсвітліше в життя малюка.

«Щоб бажане ставало дійсністю і діти виростали щасливими, обов'язково потрібно співати їм колискові. Вкладати в дітей якнайбільше хорошої інформації важливо в перші ж роки їхнього життя. Тоді наспівані мелодії зі світлим текстом стають певним кодом, який лагідно програмує підсвідомість. Все хороше, вкладене таким чином в дитину, нікуди не дінеться, куди б не закинуло її життя. Вона завжди буде тією гармонійною людиною, якою сформували її мамині колискові​​», – Віталій Калініченко, ВЕРЕМІЙ.
Помилковий заголовок — DTHTVSQ cndjhbd rksg yf gscy. «Rjkbcrjdf» p vjkbndj. pf lbnbycndj nf Erhfїye
19 Січня, 20:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон