Настільна версія
мова | язык

«Billboard» назвав Бейонсе найуспішнішою артисткою

22 Січня, 00:06

Поділитися:

Складання різноманітних рейтингів — улюблене заняття журналістів. Видання «Billboard» опублікувало черговий ТОП найуспішніших співаків та співачок 2010-х років. Перемога в цій номінації Бейонсе подиву не викликала, адже судячи з інших рейтингів, співробітники «Billboard» живлять особливі симпатії до цієї безумовно талановитої американської артистки. 

Також не сильно здивувала відсутність в десятці тріумфатора 2014 Фаррелла Вільямса — цього виконавця, автора пісень і продюсера в музичному журналі навпаки явно недооцінюють.

За доброю традицією «Billboard», журналісти дають пояснення, чому виконавці розташувалися на певних місцях рейтингу. Перше місце Бейонсе дісталося тому, що: «На початку 2010-х років ніхто з артистів не володів таким впливом на музичну індустрію, як Бейонсе. Вона вміло порушувала правила, до того ж в 2013 році випустила тріумфальний альбом».

На сходинці нижче розташувався Каньє Уест. «З віком більшість виконавців зменшують темп, однак до Каньє це не відноситься. Здається, що він з кожним новим альбомом стає тільки актуальнішим», — пояснюють редактори видання. В цілому десятка виглядає наступним чином:

1. Beyonce;
2. Каньє Уест;
3. Adele;
4. Тейлор Свіфт;
5. Drake;
6. Нікі Мінаж;
7. Леді Гага;
8. Кеті Перрі;
9. Arcade Fire;
10. Kendrick Lamar.
Помилковий заголовок — «Ишддищфкв» yfpdfd <tqjyct yfqecgsiysij. fhnbcnrj.

22 Січня, 00:06

Поділитися:

Джерело: muzgazeta.com

Теги: Бейонсе, Billboard

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин