Настільна версія
мова | язык

Фільм про Уїтні Х'юстон розкритикувала її сестра

22 Січня, 00:55

Поділитися:

Зведена сестра поп-співачки Уїтні Х'юстон Пет розкритикувала біографічну стрічку про виконавицю, прем'єра якої відбулася 17 січня на телеканалі Lifetime. Про це Пет Х'юстон написала на офіційному сайті, присвяченому творчості співачки.

Пет дорікнула режисерові в бажанні «сяяти за рахунок інших». Вона зазначила, що сестра ніколи б не дозволила розповісти свою історію такій недосвідченій команді. «Це просто телевізійний фільм, а не кіно, присвячене життю Уїтні. Є тонка грань, яка відділяє зліт від падіння. Що підніме одну людину, може знищити іншу. Я не думаю, що творці всерйоз хотіли напасти на спадщину Уїтні, вони просто працювали і намагалися проявити себе. Але зробити так, що ми нічого не можемо виправити, — це неправильно», — написала Пет.

Телеканал Lifetime оголосив про намір зняти фільм про життя Уїтні Х'юстон у травні. Сценарій фільму написав Сим Біттерман. Сюжет зосереджений на відносинах співачки з її колишнім чоловіком —R&B-виконавцем, репером і танцюристом Боббі Брауном: з моменту їх першої зустрічі до здобуття обома світової популярності. Їх шлюб тривав 15 років і розпався, коли Х'юстон було 48 років. Головну роль у стрічці виконала фотомодель Йайя ДаКоста. Для акторки Анджели Бассетт, що зіграла в багатьох біографічних фільмах, картина про Х'юстон — режисерський дебют.

Зазначимо, що раніше мати поп-виконавиці Сіссі Х'юстон виступала проти зйомок байопіку про дочку. Вона зазначала, що канал Lifetime продовжує працювати над картиною, незважаючи на заперечення сім'ї Х'юстон.
Помилковий заголовок — Askmv ghj Eїnys {э.cnjy hjprhbnbredfkf її ctcnhf

22 Січня, 00:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій