Настільна версія
мова | язык

Шакіра та Жерар Піке зайнялися благодійністю

22 Січня, 11:17

Поділитися:

Майбутнє народження другої дитини добре вплинуло на співачку Шакіру й її чоловіка футболіста Жерара Піке. Вони з подвоєним бажанням взялись за благодійність. Тепер пара організовує благодійну онлайн-вечірку World Baby Shower. Це вже друга подія такого роду для пари. У 2013 році вони проводили такий вечір і змогли зібрати велику кількість грошей, яка пішла на допомогу дітям, які цього потребують найбільше.

У своєму зверненні до всіх людей Шакіра сказала: «
Після того як ми почали вдруге готуватись стати батьками, ми стали ще більше відчувати необхідність у тому, аби допомагати іншим діткам, які потребують цього найбільше».

Шакіра і Піке сподіваються, що всі учасники цього онлайн-руху зможуть пожертвувати хоч якусь суму грошей. Шакіра запропонувала витратити стільки, скільки вони були б готові витратити на подарунок їхній майбутній дитині.

Зіркова пара нагадує також, що для більшої масовості руху важливо не тільки самим приймати участь, а й запрошувати своїх друзів у соціальних мережах і розповідати про це максимальній кількості людей. Тільки тоді результат вийде дійсно достойним.

Подружжя записало відео з закликом, а також прийняло участь у зворушливій сімейній фотосесії разом зі своїм старшим сином Міланом.
Помилковий заголовок — Ifrshf nf :thfh Gsrt pfqyzkbcz ,kfujlsqyscn.

22 Січня, 11:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван