Настільна версія
мова | язык

Міка Ньютон показала концертне пір'я

10 Травня, 16:27

Поділитися:

У Німеччині співачка Міка Ньютон посилено вивчає англійську та хоче навчитися малювати піском.

Представниця України на пісенному конкурсі "Євробачення-2011" Міка Ньютон скаржиться на брак часу.

"Мало пишу, тому що дійсно немає часу. Багато репетицій та інтерв'ю))) Сьогодні було 4 зйомки вже і зараз 2 години англійської)))" - написала Ньютон у своєму мікроблозі Twitter у понеділок 9-го травня.

Нагадаємо, у Дюссельдорф, де відбувається підготовка до "Євробачення", підопічна Тимофія Нагорного привезла пісочного аніматора Ксенію Симонову. Ксюша має доповнити номер білявки своїми пісочними ілюстраціяим.

Нагадаємо, Міка Ньютон, яку свого часу "шефував" екс-продюсер Ані Лорак Юрій Фальоса, заспіває Європі пісню про ангелів "Angel".

"Переживаємо, щоб все пройшло, як ми задумали! Ксенія репетирує по 4 години на день, щоб досягти тієї швидкості у якій пісня! Це складно!" - зауважує Ньютон.

"Сьогодні обіцяла і мене навчити трохи малювати піском. Тут вже обстановка загострюється! Віримо, що все буде добре і робимо все для цього!" - дописала у мікроблозі співачка.

А вечір понеділка Міка планувала провести на вечірці Ізраїлю.

"Доброго ранку) Вчора вечірка пройшла відмінно) Вдало заспівала. Зустріла Сашу Рибака, який сказав парочку добрих слів) Приємно", - написала вранці у вівторок Міка у Twitter.

Як відомо, представник Норвегії із білоруським корінням Олександр Рибак став переможцем конкурсу "Євробачення" у 2009-му році.

Нагадаємо, з останніх новин: Рада Міжнародного комітету захисту прав людини призначила Міку Ньютон Послом Миру.

Зауважимо, що 10-го травня у Дюссельдорфі відбудеться перший півфінал "Євробачення-2011". Міка Ньютон виступить 12-го травня, у другому півфіналі міжнародного пісенного конкурсу, під номером 6. А 14-го травня відбудеться заключний фінал "Євробачення".
Помилковий заголовок — Vsrf Ym.njy gjrfpfkf rjywthnyt gshэz
10 Травня, 16:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон