Настільна версія
мова | язык

У Львові Святослав Вакарчук дасть додатковий концерт

23 Січня, 02:14

Поділитися:

24 березня у Львові відбудеться два концерти проекту Святослава Вакарчука «Вночі». Зважаючи на ажіотаж навколо першого концерту, організатори вирішили зробити львів’янам подарунок. Відтак, концерти сольного проекту «Вночі» відбудуться у Львівській Опері о 17.00 та 20.00 год.

«Вночі» — проект та водночас альбом Святослава Вакарчука, який був представлений 2008 року. Він став першим сольним проектом відомого музиканта. На відміну від рок-стилю «Океану Ельзи», платівка складається переважно зі спокійних джазових пісень.

Участь у записі «Вночі» брали як учасники гурту «Океан Ельзи», так і запрошені виконавці джазу, класичної та народної музики. А пісня «Така, як ти» з цього проекту стала справжнім гімном любові, ніжності та чутливості.

Нагадаємо, у грудні минулого року у Києві відбувся благодійний концерт сольного проекту Святослава Вакарчука «Вночі», з якого вдалось зібрати близько 10 мільйонів гривень. Усі кошти пішли на повне оновлення та облаштування операційних залів Запорізького військового госпіталю, а також придбання реанімобілів на базі Peugeot Boхer.

Як повіломляють організатори, Квитки на обидва концерти «Вночі» вже можна купити у мережі квиткових кас kasa.in.ua . Вартість квитків – від 250 грн.
Помилковий заголовок — E Kmdjds Cdznjckfd Dfrfhxer lfcnm ljlfnrjdbq rjywthn

23 Січня, 02:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків