Настільна версія
мова | язык

У Maroon 5 з'явився «фанатський» відеокліп

28 Січня, 19:25

Поділитися:

Американський поп-рок-гурт «Maroon 5», який презентував нещодавно кліп на пісню «Sugar», випустив нову версію відеокліпу. Цього разу відеоролик цілком складається із фрагментів аматорських відео, знятих і надісланих фанатами на адресу групи.

Нагадаємо, що оригінальна версія відеокліпу, в якій музиканти влаштовують весільний переполох в Лос-Анджелесі, вийшла зовсім недавно. У новій же версії кліпу шанувальники просто розповідають, чим для них є новий хіт групи.

А почалося все з того, що музиканти запропонували своїм фанатам протестувати мобільний додаток JamCam і записати з його допомогою свою версію «Sugar». Кількість надісланих на адресу групи роликів була настільки величезною, що музиканти вирішили відібрати кращі і змонтувати з них кліп.

«
Спасибі за всі ваші відео! — пише учасник групи Джеймс Валентайн. — Всі вони такі різні і такі класні, що ми вирішили зібрати їх і випустити в якості подарунку фанам. Ви — найкращі!».

Пісня «Sugar» стала третім за рахунком синглом з нового альбому групи. Раніше публіці вже були представлені композиції «Animals» і «Maps».
Помилковий заголовок — E Ьфкщщт 5 pэzdbdcz «afyfncmrbq» dsltjrksg
28 Січня, 19:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора