Настільна версія
мова | язык

«Iowa» представили кліп на «Одно и то же»

1 Лютого, 21:25

Поділитися:

Популярна білоруська поп-рок група «Iowa» представила свій новий відеокліп, знятий на хіт «Одно и то же». Це лірична композиція, в якій сміливий голос співачки Катерини Іванчикової звучить несподівано стримано. «Как дельфины, мы уходим в плавание, ища вторую половину, ища стабильность, сильную спину…» — цією фразою вона починає свій монолог у пісні, знаходячи найкращі слова, щоб описати сокровенне. І, як завжди, точність і відвертість Каті б'ють прямо в серце.

«Ця пісня звалилася на нас зненацька, — розповідає вокалістка групи Катя Іванчикова. - Я просто записувала, не зупиняючись, наче під диктовку, від першого до останнього слова».

Група «Iowa» веде свою історію з 2009 року, коли вона була утворена в Могильові. Але вже у 2010 після декількох успішних концертів в Санкт-Петербурзі музичний колектив вирішив переїхати в місто на Неві, де його учасники і живуть донині.

У своєму новому кліпі група «Iowa» дає концерт в якомусь таємничому місці. «У кульмінаційний момент пісні Катя грає соло на невидимих струнах, надівши дзеркальні рукавички в стилі Майкла Джексона», — йдеться в прес-релізі. Незвичайні сценічні костюми і рукавички є обов'язковими атрибутами виступів «Iowa».
Помилковий заголовок — «Шщцф» ghtlcnfdbkb rksg yf «Jlyj b nj ;t»
1 Лютого, 21:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День довкілля України

Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Зосим, Йосип (Йосиф)