Настільна версія
мова | язык

Новий кліп Тіни Кароль — саундтрек до долі кожної жінки

1 Лютого, 22:49

Поділитися:

Українська співачка Тіна Кароль презентувала зворушливий кліп на пісню «Я все еще люблю». Співачка вирішила продовжити традицію відеоробіт, у яких на перший план виходять її емоції, а відеоряд не відволікає від переживань головної героїні, він підкреслює їх гостроту.

У лаконічному відео дія відбувається в темряві, а співачка з'являється в промені світла. Композиція зачіпає до глибини душі в міру інтимною лірикою. «
Я все еще люблю. Я с тобой… и каждый миг на Земле ведет к тебе», — співає виконавиця. Кліп відображає справжні почуття співачки, які вона оголює перед шанувальниками, вразливість душі і розгубленість. Композиція переповнена всією палітрою почуттів, Тіна співає так сильно, як і любить. Почувши пісню кожна жінка зможе сказати, що пісня написана так, наче це саундтрек до її долі.

Відеоробота відображає настрій самої композиції — «вразливість і незахищеність жінки». Кліп знято минималистично, що не відволікає від головного — пісні та її проникливого виконання.

У відеороботі використано багато символізму: співачка показана в непроглядній темряві так, як ніби вона знаходиться поза простором і часом, де звучить монолог її душі. Перешкоди на екрані і «білий шум» телевізара, які проекцією відображаються на пальто співачки, символізують розгубленість і ранимість кожної закоханої дівчини.

Варто відзначити, Тіна Кароль у кліпі грає на ретро-гармоні 1929-го року випуску.
Помилковий заголовок — Yjdbq rksg Nsyb Rfhjkm — cfeylnhtr lj ljks rj;yjї ;syrb
1 Лютого, 22:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон