Настільна версія
мова | язык

Riffmaster випускає «Котлету по-киевски»

2 Лютого, 22:37

Поділитися:

Київська рок-група Riffmaster оголосила про вихід свого другого студійного альбому. Платівка з назвою «Котлета по-киевски» з'явиться у продажу 13 лютого.

Стиль нових пісень самі музиканти позначили як rock hooligans. Автором усього матеріалу, крім композиції «Заложники зимы», є лідер проекту Андрій Riffmaster Антоненко. «
Альбом ми почали записувати ще в 2013 році. Спершу пісні, які були записані в студії, розглядалися як окремі сингли для радіостанцій. Але творчий процес пішов дуже продуктивно, і так вийшло, що на сьогодні ми маємо альбом. Музика «Котлеты по-киевски» — це фарш-мікс. Фанк, хард, блюз, балади. Загалом, все, що прийшло в голову і хотілося зіграти, було зіграно. Альбом у цілому вийшов хуліганськи-ліричним і про любов, але і тема війни нас не обійшла стороною», — розповів про платівку Антоненко.

Напередодні виходу альбому гурт планує випустити кліп на пісню «Земля», над яким працює режисер Віктор Придувалов. «Котлета по-киевски» стане першим повноформатним релізом Riffmaster за останні вісім років. Дебютний альбом групи, Beautiful Day, вийшов у 2007-му.
Помилковий заголовок — Кшааьфыеук dbgecrf' «Rjnktne gj-rbtdcrb»

2 Лютого, 22:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір