Настільна версія
мова | язык

Українці попрощалися з Кузьмою

2 Лютого, 22:36

Поділитися:

Сьогодні в ДТП загинув відомий український співак, лідер групи «Скрябін» Андрій Кузьменко. Для українців смерть артиста стала справжньою трагедією. По всій країні люди вийшли на центральні площі вшанувати пам'ять шоумена, співака, батька, чоловіка і дійсно хорошої людини.

У Києві люди почали збиратися на Майдані Незалежності близько 18:00, з кожною годиною їх ставало все більше і більше. Люди розмістилися у Стели Незалежності, співали пісні Скрябіна, несли квіти, свічки, портрети артиста. У Харкові активісти вийшли на площу Конституції, у Львові - до пам'ятника Тарасу Шевченку. Люди зі сльозами на очах підспівували улюбленим пісням: «Люди, як кораблі», «А пам`ятаєш?...», «Мовчати», «Пусти мене», «Птахи», «Шось зимно»... Багато хто, крім свічок і квітів, приніс з собою гітари, виконував пісні «Скрябіна» і згадував концерти та веселі висловлювання Андрія Кузьменка.

Поминальні акції пройшли в інших містах по всій Україні: у Луцьку, Черкасах, Одесі, Рівному, Тернополі... в усіх обласних та багатьох районних центрах країни.

Вчора, напередодні смерті, Андрій зробив нам останній подарунок - кліп «Дельфіни». Всього через кілька тижнів, 27 лютого, Кузьма збирався заспівати на концерті гурту «Скрябін» «За день до весни»...

«Останню сигарету ми викурим надвох. Що з нами буде завтра може знати тільки Бог». (с) Скрябін

Сотні людей вийшли вшанувати пам'ять Кузьми на Майдан Незалежності (ФОТО)


Помилковий заголовок — Erhfїyws gjghjofkbcz p Repmvj.
2 Лютого, 22:36

Поділитися:

Фото: Олександр Назаров

Теги: Кузьма, Скрябін, Майдан, вечір памяті

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій