Настільна версія
мова | язык

Пес Невілл став обличчям нової кампанії Marc Jacobs

3 Лютого, 14:44

Поділитися:

Все частіше імениті дизайнери використовують домашніх вихованців у рекламі власних брендів. Маленька кішечка Шупетт Карла Лагерфельда викликала фурор і здається, стала популярнішою власного господаря. Прийшов час і для Невілла — улюбленого бультер'єра дизайнера Марка Джейкобса. 

Пес вже знімався раніше в декількох рекламних кампаніях свого «татуся». Тепер же Марк і Невілл вирішили зняти кампанію, що закликає читати книги.

Звичайно, Джейкобс легендарний і може легко скористатися послугами найбільш затребуваних моделей. Власне, що він і зробив у зйомках весняної кампанії Marc Jacobs — її головними героїнями стали Кендалл Дженнер, Джоан Смоллс і Карлі Клосс. Але для реклами лінії BookMаrc дизайнер вирішив задіяти свого кращого друга і навіть майже «сина» — улюбленого бультер'єра Невілла.

Для зйомок відважний пес приміряв окуляри і пов'язав на шию смугасту краватку-метелика, вальяжно сівши за дерев'яним столом, він скрупульозно вивчав альбом Гвідо Палау. Поки в мережі доступний тільки один кадр, але і він вже виглядає ідеальною рекламою для популяризації читання серед всього населення нашої планети. До друзів наших менших це також відноситься.
Помилковий заголовок — Gtc Ytdskk cnfd j,kbxxzv yjdjї rfvgfysї Ьфкс Офсщиы

3 Лютого, 14:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон