Настільна версія
мова | язык

Весілля в стилі «ТіК»

3 Лютого, 18:25

Поділитися:

1 лютого у Палаці Спорту в Києві почався великий тур «Люби ти Україну» присвячений десятиліттю «Тік», який охопить 33 міста. До масштабного дійства готувались не лише учасники гурту, а і слухачі − більшість людей прийшли з українськими прапорцями, а дехто і у вишиванках та віночках.

Віктор Бронюк вийшов на сцену останнім із своєї команди у футболці з тризубом під гучні оплески та радісні крики публіки, яка чекала годину на їх появу. На екранах з’явились яскраві маки, національна символіка, а «ТіК» зіграв гімн України проникливо та по-своєму.

На концерті панувала неймовірно дружня та весела атмосфера: усі танцювали і співали разом, водили хороводи, віддячували оваціями гурту після кожної виконаної пісні. Серед натовпу у фан-зоні неможливо було не помітити яскраву пару наречених. Тільки-но одружившись, молодята прийшли на концерт і невтомно танцювали разом з усіма.

Привід для особливого свята був і в ударника гурту − Влада Хмарського, якому у день концерту виповнилося 40 років.

Особливого значення для кожного стала пісня «Люби ти Україну», яка вже стала символом і головною темою всього туру. Учасники гурту «Тік» запевняють, що у нашу скрутну годину віра і любов до України є непереможною силою, котра має можливість подолати і побороти все.
Кожен слухач зміг забрати із собою частинку добра і світла, яке подарував гурт на своєму ювілейному концерті.
Помилковий заголовок — Dtcskkz d cnbks «NsR»

3 Лютого, 18:25

Поділитися:

Автор статті: Любов Герус
Фото: Анна Мірошник
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: TIK, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон