Настільна версія
мова | язык

Терапія водою: правильно та корисно

3 Лютого, 18:19

Поділитися:

Багато хто називає лікування водою «японською водною терапією». Це не тільки дуже простий, але і перевірений дослідниками і людьми спосіб, який дійсно працює.

Сімнадцять років тому доктор Ферейдун Батмангхелідж відбував тюремний термін в якості політичного в'язня в Ірані. Будучи лікарем, він добре знав, як лікувати і полегшувати хвороби. Однак у доктора Батмангхеліджа не було доступу до робочих інструментів і медикаментів. Крім одного. Води.

Під час свого ув'язнення йому вдалося вилікувати 3000 ув'язнених, які страждали від виразкової хвороби. З тих пір, як доктор вийшов з в'язниці, він присвятив свою кар'єру вивченню шкідливих наслідків зневоднення. Його дослідження допомогли тисячам людей відновити своє здоров'я.

То яку ж користь здоров'ю несе вода? Було доведено, що вона запобігає артриту, болю в спині, ангіні, мігрені, коліту, бронхіальній астмі, високому кров'яному тиску і знижує рівень холестерину.

Методи лікування водою полягають в наступному:
1. Відразу після пробудження випийте 640 мілілітрів (близько чотирьох склянок) води без фториду. Якщо ви п'єте воду з-під крана, то там неминуче будуть фтористі з'єднання. Тим не менш, нещодавно вчені виявили природний спосіб дефторування води за допомогою базиліка. Інший спосіб очищення води - дистиляція (не забудьте додати мінерали назад у воду, включаючи харчову соду, для лужних властивостей) і зворотний осмос. Однак будте обережні: занадто багато води може і нашкодити. Якщо ви відчуваєте, що не можете випивати 4 склянки вранці, то нічого страшного не трапиться, якщо ви почнете з меншої кількості води і будете прагнути до 640 мілілітрів. Це найважливіший крок, який можна порівняти з тим, щоб не їсти протягом 8-12 годин. Це те, що багато хто називає «порожнім шлунком».

2. Почистіть зуби і прополощіть рот, протягом 45 хвилин нічого не пийте і не їжте. Через 45 хвилин можете їсти і пити що завгодно.

3. За півгодини до їжі випийте чашку води. Не їжте і не пийте протягом двох годин після кожного блюда.

4. Відчуйте, як ваш стан починає поліпшуватися.

На думку Японського медичної спільноти, лікування займе 10 днів щоб перемогти запори, 10 днів для лікування проблем шлунка і 30 днів для нормалізації кров'яного тиску.

Правда в тому, що вода не є чудовою панацеєю. Однак вона є важливою складовою в фізичному здоров'ї і благополуччі людини. Простіше кажучи, турбота про своє тіло і насичення його водою здатні творити чудеса з вашим здоров'ям. Зневоднення не настільки велика рідкість, як прийнято вважати, і воно може виявлятися в різних формах. Зневоднення зовсім не означає, що ви відчуваєте спрагу. Зневоднення означає, що ваше тіло недоотримує достатню кількість води для нормального функціонування.

Піклуйтеся про себе, друзі!
Помилковий заголовок — Nthfgsz djlj.^ ghfdbkmyj nf rjhbcyj

3 Лютого, 18:19

Поділитися:

Джерело: fithacker.ru

Теги: вода, користь, пити

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон