Настільна версія
мова | язык

Закохані, нумо на Lviv Acoustic Fest

9 Лютого, 19:16

Поділитися:

13 лютого о 19:00 Lviv Acoustic Fest запрошує Вас у event-hall «КІНО», де відбудеться вечір до дня закоханих під ритми акустичної музики від молодих та найяскравіших представників української музики, а саме: Один в каное, Bahroma, deliKate.

«Один в каное» – львівський гурт, який називає себе космонавтами, і це дійсно так, адже вони ні на кого не схожі. Трішки меланхолії, душевності, власної філософії та недомовленості у текстах – головні "інгредієнти" музичних рецептів. Їх пісні змушують слухачів поринути у світ думок та проводити аналогії з власним життям.

«Bahroma» – романтичний гурт з Києва. Команді більше 5 років, музиканти пишуть і виконують мрійливий поп-рок, записали чималу кількість найкрасивіших пісень про кохання.

«deliKate» – харківський інді-поп гурт зі знаком свободи творчості – DIY. Вираз «Do It Yourself» для групи має особливе значення, оскільки записом і зведенням дебютного альбому хлопці займалися самі, що дозволило втілити в життя найсміливіші ідеї, не озираючись на авторитарну думку звукозаписних студій. Хлопці цінують свободу, тому не підлаштовуються під жодні шаблони.

Отже, якщо ви закохані, то беріть свою другу половинку та вирушайте на свято музики без вагань, а якщо ж ви ще в пошуку  – там паче, не роздумуйте, адже акустична музика на Lа Fest'і надихає і наповнює серця.
Помилковий заголовок — Pfrj[fys? yevj yf Дмшм Фсщгыешс Ауые

9 Лютого, 19:16

Поділитися:

Автор статті: Настя Тарапата
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Lviv Acoustic Fest, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван