Настільна версія
мова | язык

O.Torvald анонсували другу частину туру

9 Лютого, 23:32

Поділитися:

Альт-рокери O.Torvald повертаються до гастрольної діяльності. Днями музиканти оприлюднили дати другої частини всеукраїнського туру на підтримку нової платівки «Ти Є». Він стартує на початку березня і продовжиться до кінця місяця.

Перші концерти туру пройдуть 6 березня у Вінниці (Royal Pub), 7 березня в Івано-Франківську (Pasage Gartenberg) та 8 березня в Тернополі (Хмільне Щастя). Музиканти планують відіграти 10 концертів, роздати тисячі автографів, сфотографуватися із сотнями фанів та врізати року від Вінниці та Тернополя до Івано-Франківска та Житомира.

Нагадаємо, третя студійна платівка O.Torvald «Ти Є» вийшла наприкінці минулого року. Альбом записувався на київській студії «Бобіна» в період з червня по вересень 2014-го. В якості саундпродюсера виступив Андрій Хливнюк із Бумбокса.

Перша частина концертного туру на підтримку платівки відбулася містами України в грудні. Тоді команда відіграла шість концертів – у Харкові, Полтаві, Дніпропетровську, Одесі, Львові та Києві.

Впродовж останніх двох місяців рокери встигли презентувати два відеоклипи на пісні з альбому – «Все з початку» і «Там де я».
Помилковий заголовок — Щ/Ещкмфдв fyjycedfkb lheue xfcnbye nehe
9 Лютого, 23:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван