Настільна версія
мова | язык

«Время и Стекло» посварилися з Потапом через новий хіт

10 Лютого, 00:22

Поділитися:

Гурт «Время и Стекло», продюсером якого є Потап, представив нову композицію «Имя 505». Надя та Позитив завжди брали участь на всіх етапах створення своїх синглів, автором яких виступав Потап. «Имя 505» не стала винятком, але вперше за історію групи ця пісня була народжена у творчому конфлікті. 

Учасники гурту Позитив і Надя кілька місяців працювали над написанням музичного матеріалу. Зустрівшись на студії звукозапису з Потапом, обговорення демо-версій переросло у серйозний конфлікт. Всі сперечалися, намагаючись довести, якою має бути пісня по стилістиці, як побудувати драматургію композиції, і в якому порядку виконувати її частини, замальовки яких були давно написані. Так, не прийнявши жодного рішення одноголосно, Потап, Позитив і Надя зі скандалом розійшлися.

Повернувшись на студію наступного дня, з новими ідеями і готовністю обов'язково прийти до спільного рішення, артисти написали пісню буквально за годину — абсолютний рекорд по швидкості створення синглу для «Время и Стекло». Разом з Потапом Позитив написав музику до нової композиції, а над словами працювала Надя. Зараз група готується до зйомок кліпу на пісню «Имя 505». 
Помилковий заголовок — «Dhtvz b Cntrkj» gjcdfhbkbcz p Gjnfgjv xthtp yjdbq [sn
10 Лютого, 00:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон