Настільна версія
мова | язык

Майлі Сайрус знялась у провокаційній короткометражці

11 Лютого, 23:38

Поділитися:

Американська співачка Майлі Сайрус стала популярна не так завдячуючи музичним талантам, як через епатаж та скандальні витівки. В черговий раз артистка намагається привернути до своєї персони увагу провокаційним відеороликом, в якому вона оголюється майже повністю. Коротке відео «Tongue Tied» відкриє 27 лютого фестиваль порнофільмів, який пройде в Нью-Йорку.

Строго кажучи, короткометражка не відноситься до жанру «про це». Включити мініфільм в число учасників фестивалю запропонував організатор і засновник кінофоруму Саймон Лех, який вважає роботу Сайрус твором сучасного мистецтва.

Ролик знятий навесні 2014 року в якості промо-акції до турне «Bangerz Tour». Примітно, що в кліпі звучить музика не Майлі Сайрус, а проекту 30's feat Zoe «Stockholm Syndrome». У кадрі співачка здебільшого позує в латексній нижній білизні, але є й «відверті моменти».

До 2009 року Майлі Сайрус знали як актрису, яка грала в популярному підлітковому телесеріалі «Ханна Монтана». У 2009-му Майлі змінила імідж і стала епатажною співачкою. Виконавиця стала світовою знаменитістю після виходу кліпу «Wrecking Ball», який набрав 745 мільйонів переглядів.
Помилковий заголовок — Vfqks Cfqhec pyzkfcm e ghjdjrfwsqysq rjhjnrjvtnhf;ws
11 Лютого, 23:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон