Настільна версія
мова | язык

Австралія вперше візьме участь у конкурсі «Євробачення»

12 Лютого, 00:47

Поділитися:

Європейський пісенний конкурс «Євробачення» вже більше 30 років транслюється в Австралії і користується великою популярністю у телеглядачів. Австралійські співаки вже піднімалися на сцену «Євробачення», однак лише у якості представників інших країн. У цьому ж році Австралія вперше візьме участь у європейському пісенному конкурсі як повноцінний учасник.

На даний момент Австралія ще не визначилася, хто саме буде її представляти, проте у неї ще є час. Загалом у конкурсі візьмуть участь 40 країн.

Організатори проекту відзначили, що «Євробачення-2015» — ювілейний конкурс, і вони хотіли розбавити його за рахунок якого-небудь екстравагантного кроку. Саме тому до лав учасниць включили Австралію.

«
Це наш спосіб сказати всьому світу: давайте святкувати ювілей Євробачення разом», — зазначив виконавчий продюсер проекту від EBC Йон Ола Санд.

До того ж вплинуло на рішення організаторів Євробачення і шанобливе ставлення австралійців до конкурсу. Разом з тим, участь Австралії в конкурсі — разова акція. Організатори проекту зазначають, що цілком можливо, наступного року в ньому візьме участь якась інша країна.

Відомо також, що Австралія потрапить відразу у фінал котнкурса. За словами організаторів, це зроблено для того, щоб не зменшувати шанси півфіналістів. Якщо ж раптом країна виграє, конкурс наступного року вона приймати у себе не буде. Для цього буде обрана якась країна в Європі.
Помилковий заголовок — Fdcnhfksz dgthit dspmvt exfcnm e rjyrehcs «"dhj,fxtyyz»

12 Лютого, 00:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День довкілля України

Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Зосим, Йосип (Йосиф)