Настільна версія
мова | язык

Неймовірне самогубство

13 Лютого, 06:09

Поділитися:

Сталося це навесні 1994 року. Молодий американець Роналд Опус вирішив покінчити життя самогубством. У передсмертній записці було написано, що він, Роналд, пішов на цей крок через фінансові труднощі і нерозуміння з боку батьків.

Після написання цього послання містер Опус заліз на підвіконня і кинувся з дев'ятого поверху. Малоймовірно, що він зробив би це, якби знав, що в той день у будинку працювали мийники вікон і натягнули на рівні сьомого поверху страхувальну сітку. Так що, пролетівши два поверхи, Опус просто звалився б на пружну сітку і вижив, але все відбулось значно цікавіше. Просто-таки фатальне невезіння...

Коли Роналд пролітав повз вікна восьмого поверху, в його голову з кімнати потрапив заряд дробовика, випущений мешканцем цього поверху. Поки поліція діставала труп з сітки і встановлювала особу покійного з майже повністю знесеною пострілом головою, детективи вирішили, що чоловіку, котрий стріляв, потрібно висунути звинувачення в ненавмисному вбивстві. Адже якби він не вистрелив, Роналд Опус залишився б живим, впавши на сітку.

Подальше розслідування виявило нові факти. Виявилося, що старий стріляв у свою дружину, але не влучив, і заряд полетів у вікно. Відповідно, детективи були змушені коригувати звинувачення - до ненавмисного вбивства додати замах на вбивство дружини. Просто в моменти гніву і сварок з дружиною він завжди хапав зі стіни незаряджений дробовик і робив "контрольний постріл" - лякав її клацанням курка. Це було вже "сімейним ритуалом". За твердженням подружжя, дробовик завжди висів на стіні і ніколи ніким не заряджався. Значить, у відповідності з американськими законами, звинувачення в ненавмисному вбивстві тепер потрібно було висунути тому, хто таємно зарядив дробовик.

Хто це? З'ясувавши, що безперешкодно увійти в кімнату цього подружжя міг тільки їхній син, поліцейські детективи зв'язались з його другом і з'ясували багато цікавого. Знаючи, що батько часто погрожує матері зброєю, син потайки зарядив її, сподіваючись, що при першому скандалі той застрелить мати, а сам потрапить за ґрати. Однак останні кілька тижнів подружжя жило на диво мирно, чим невимовно засмучувало невдалого месника. Але де він, цей покидьок?

"Як де? - Здивувався старий. - Син живе поверхом вище ... "
Отже, розшукуваним сином виявився сам ... Роналд Опус! Це він зарядив дробовик, а коли помста не вдалася, в розпачі викинувся з вікна. І був застрелений своїм же зарядом. Власним батьком, якого хотів запроторити у в'язницю. Самогубство вдалось, хоча і не зовсім так, як цього хотів Опус ...

Помилковий заголовок — Ytqvjdshyt cfvjue,cndj

13 Лютого, 06:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон