Настільна версія
мова | язык

MAiAK поділились дебютним кліпом «Summer»

16 Лютого, 22:37

Поділитися:

Київська інді-група MAiAK презентувала відеокліп на пісню «Summer». У процесі його створення була використана техніка класичного колажу і експерименти з візуальним матеріалом.

Екранізована пісня стане частиною першого повноформатного релізу київських інді-рокерів, вихід якого відбудеться навесні. Режисером відео стала Ольга Журба, чиїми зусиллями раніше з’явилися кліпи «Без Тебе» гурту O.Torvald та «May» дуету DVOE.

«Ідея кліпу полягала в тому, щоб застосувати у відео техніку класичного колажу. З цією метою Оля відзняла усіх учасників групи і провела низку експериментів при монтажі з формою, текстурою та композицією», – розповів про творчий процес створення відео фронтмен гурту Ярослав Татарченко.

За словами музикантів, вибір пісні для екранізації був зумовлений початком нового етапу в житті гурту. «Ми вирішили зробити синглом саме «Summer», тому що це була перша пісня, яку MAiAK створили оновленим складом. Композиція написана минулого літа і є сукупністю наших музичних настроїв, які змінюються дуже часто», – так охарактеризував трек Ярослав.
Помилковий заголовок — ЬФшФЛ gjlskbkbcm lt,.nybv rksgjv «Ыгььук»
16 Лютого, 22:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день сім'ї

Міжнародний день повернення речей

Сьогодні іменини святкують:

Афанасій, Борис, Гліб, Зоя