Настільна версія
мова | язык

Radio1 BBC назвало Мадонну занадто старою для слухачів

16 Лютого, 23:52

Поділитися:

Занадто старою і неактуальною назвали Мадонну працівники радіостанції Radio1 BBC. З таким коментарем найбільша радіостанція Великобританії зняла з ефіру нову композицію «Living For Love», що увійшла до останнього альбому Мадонни. На думку радіожурналістів, пісні 56-річної співачки не цікаві для цільової аудиторії Radio1, основу якої складає молодь 15-29 років.

Як підкреслюють працівники, аж ніяк не вік виконавця є визначальним при вирішенні транслювати композицію чи ні. Наприклад, в ефірі станції активно крутяться два треки Пола МакКартні, якому виповнилося 72 роки. «
Пісні вибираємо на підставі заслуг виконавця і відношення молодої аудиторії — щоразу це відбувається в індивідуальному порядку», — зазначив представник BBC.

Невідомо, чи в курсі сама Мадонна, як її оцінюють журналісти великої радіостанції. Також не послідувало на провокаційне зауваження реакції з боку штабу співачки.

Композиція «Living For Love» стане частиною альбому «Rebel Heart», що виходить у березні. Нагадаємо, наприкінці 2014 платівку виклали в мережу інтернет-пірати. Складно погодитися з представниками Radio1: пісня серед меломанів досить популярна, а кліп на YouTube переглянули майже 3,8 мільйона разів.
Помилковий заголовок — Кфвшщ1 ИИС yfpdfkj Vfljyye pfyflnj cnfhj. lkz cke[fxsd
16 Лютого, 23:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон