Настільна версія
мова | язык

Присвята Героям Майдану та АТО від «Першої лінії»

17 Лютого, 20:26

Поділитися:

Зворушливу присвяту Героям України — Героям Майдану та АТО, подарував українцям гурт «Перша лінія». Композиція «Герої не вмирають» з`явилася в мережі та на радіостанціях ще у грудні, а тепер пісня оримала і візуальне втілення.

У простому, дещо любительському, але досить змістовному кліпі використано кадри з минулорічного Євромайдану та фрагменти відео із зони АТО. Саме на Майдані почалася боротьба за свободу та гідність, і, як це не трагічно, там вперша пролилася кров за Незалежну Україну — від нас пішла Небесна Сотня. Боротьба продовжується і нині, уже інші Герої захищають нас у зоні АТО, на передовій. Все, що можуть ті, хто не воює — підтримувати Героїв, як матеріально так і морально. У тому числі творити для них: писати пісні, вірші, слати листи, малюнки, всіляко демонструвати їм свою вдячність, підтримку та повагу.

Гурт «Перша лінія» існує порівняно тривалий час, так що виконавці патріотичної пісні зовсім не новачки у музиці, «Спочатку група утворилася як аматорське хобі, але пізніше перетворилася на щось більше. Людей у групі багато, але постійно фігурую один я, а мені час від часу допомагають різні музиканти. Тексти і мелодії мої, але склади команди постійно інші», — розповів лідер команди Олександр Черкас. 

Тобто це такий сольний проект Олександра, але з постійно іншими сесійними музикантами. 4 роки «Перша Лінія» існує в такому форматі і напередодні Нового року нарешті вирішила продемонструвати свою творчість і в радіоефірі, обравши для цього пісню «Герої Не Вмирають».

«Ця пісня написана доволі давно. Я просто не міг стриматися, щоб не написати на цю тему. Це не просто пісня – там є висновки, які кожна людина повинна зробити для себе. Тому я хочу, щоб саме її почули», — дадав Олександр.

«Летіть, Наші Герої, 
Знайдіть свій спокій! 
А ми за вас назад 
Не зробимо ні кроку
І будем боронити Україну поки
Тіла наші вогонь не перетворить на попіл!»
Помилковий заголовок — Ghbcdznf Uthjzv Vfqlfye nf FNJ dsl «Gthijї ksysї»
17 Лютого, 20:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван