Настільна версія
мова | язык

«Mozgi» представили сингл і кліп «Ножомпо»

18 Лютого, 01:05

Поділитися:

Новинка «Ножомпо» розкриває чоловічий погляд на значимість слів, здатних поранити сильніше встромленого в серце ножа. Пісня записана в традиційному танцювальному стилі проекту «Mozgi».

Кліп знято в одному із київських павільйонів, в зйомках був задіяний самурайський меч, наданий Сенсеєм східної школи «Додзьо». Вартість цього меча на чорному ринку - 250 000 доларів. Під час знімального процесу в павільйоні перебував охоронець, який безперервно стежив за ексклюзивною зброєю, після чого меч був повернутий власнику. Кліп випущений в чорно-білому кольорі з акцентом на образність: розбиті палаючі фрукти - символ безжального знищення палаючих емоцій.

«
«Ножомпо» це симбіоз Сходу і Заходу, ультра-трендових звуків та етнічних наспівів разом зі східною зброєю, - розповідає шоумен Потап. - У новій роботі ми торкнулися важливої чоловічої теми. Ми показали руйнівну силу жорстких і необережних слів, якими жінки здатні завдати смертельного удару навіть дуже сильним чоловікам».

Найближчим часом сингл з'явиться на радіостанціях України, відео-роботу можна побачити в ефірі музичних каналів, і вже зараз - на офіційному YouTube-каналі «Mozgi». В iTunes кліп доступний з 17 лютого, а пісня «Ножомпо» входить до дебютного «Bikini Album» групи..
Помилковий заголовок — «Ьщяпш» ghtlcnfdbkb cbyuk s rksg «Yj;jvgj»
18 Лютого, 01:05

Поділитися:

Джерело: gaganews.com.ua

Теги: Mozgi, Ножомпо

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День звукорежисера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Денис