Настільна версія
мова | язык

Міла Йовович зіграє чарівницю в екранізації автора «Гри престолів»

18 Лютого, 23:23

Поділитися:

Йовович може зіграти в новому пригодницькому фентезі за мотивами трьох оповідань Джорджа Р. Р. Мартіна, автора знаменитої «Гри престолів». Новий фільм отримав назву «У втрачених землях». Проект поєднає в собі три сюжетні лінії, героями всіх оповідань стануть жінки.

У центрі першої історії виявиться королева гірського міста, яка наймає чаклунку Сіру Відьму (Міла Йовович), щоб та вирушила до втрачених земель і принесла їй дар перетворення у вовчицю. Королева ще не знає, що за виконання свого бажання, їй доведеться заплатити жахливу ціну.

Друга історія розгорнеться навколо молодої войовниці по імені Шарра, яка повинна перемогти дракона, який став біля воріт семи світів, і зустрітися зі своїм коханим Кайдаров. По дорозі дівчина зустрічає таємничого лорда, він зачаровує її та Шарра забуває про свою місію.

Нарешті, фінальний сюжет з футуристичним ухилом сконцентрується на дівчині-Варварці і самотній відьмі з космічного корабля. Чаклунка використовує свої чари на дівчині, показує їй красу і любов, але на ділі, все виявляється обманом.

Зйомки стрічки під керівництвом режисера Костянтина Вернера пройдуть наприкінці року в Німеччині.
Помилковий заголовок — Vskf Qjdjdbx psuhf' xfhsdybw. d trhfyspfwsї fdnjhf «Uhb ghtcnjksd»

18 Лютого, 23:23

Поділитися:

Джерело: segodnya.ua

Теги: Міла Йовович

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон