Настільна версія
мова | язык

У Києві музичне Святкування Масляної!

20 Лютого, 03:08

Поділитися:

З 14 по 22 лютого національний комплекс «Експоцентр України» запрошує киян відвідати святкову ярмарку, присвячену Масляній, а також взяти участь у різноманітних традиційних обрядах! На вас чекають конкурси, гуляння, концертно-розважальна програма, майстер-класи з виготовлення сувенірної продукціі та багато інших цікавих дійств, які не залишать без задоволення!

У вихідні дні, 21 та 22 лютого у виставковому центрі відбудеться концерт, у якому візьмуть участь: Світлана Тарабарова, Анна Добриднєва, Вероніка Дорош, Олександ Павлік, Наталіка, Олена Яловик та багато інших зіркових гостей. Випускники шоу «Х-Фактор» також не залишили свято без уваги - Євген Літвінкович, Данило Рувінський, Артур Логай та гурт «Клєй Угрюмого» тішитимуть нас своїми виступами у ці святкові дні.

Завершувати свято 22 лютого о 16:00 буде традиційний обряд Зустрічі весни, без якого не відбуваеться жодна Масляна - спалювання солом'яної баби, яка є символом зими.

З собою необхідно мати: піднесений настрій, якомога більше друзів, сонячну посмішку та чудовий апетит!

Чекаємо всіх бажаючих гарно провести час у колі «української родини» за адресою: проспект Академіка Глушкова 1 ВДНГ (метро Виставковий центр), початок об 11.00 . Вхід: 50 грн.
Помилковий заголовок — E Rb'ds vepbxyt Cdznredfyyz Vfckzyjї!

20 Лютого, 03:08

Поділитися:

За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Масляна, концерт

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван