Настільна версія
мова | язык

Макс Барських з червоними губами і сивиною в новому кліпі

20 Лютого, 22:57

Поділитися:

17 лютого відбулася прем'єра нового відеокліпу Макса Барських. Відео, зняте за традицією відомим українським режисером Аланом Бадоєвим, носить назву «Хочу танцевать!».

У кліпі знялася Олімпія Вайтмусташ, яку, судячи із присутності вже в другій роботі Алана, представленій за останні 10 днів, можна назвати його улюбленою актрисою чи музою, яка надихає на створення нових візуальних образів. Відеоряд нагадує забавний мікс з треку Гвен Стефані і Фаррелла Вільямса «Spark The Fire», в якому поп-арт анімація наповнювала повітря, створюючи відчуття паралельної, трохи мультяшної реальності, яскравого відео Шаміра на сингл «Northtown» і ефекту ерогірованої плоті, що так хвацько схвилювала громадськість на показі чоловічої колекції Ріка Оуенса на початку цього року в Парижі.

Продюсер співака і кліпмейкер Алан Бадоєв поділився враженнями від створення кліпу. Він зазначив, що відео на пісню було знято «на куражі». Вся команда намагалася максимально точно відобразити очманілі 90-ті, сказав Бадоєв. У роботі над кліпом не обійшлося без вінтажних костюмів із барахолки Берліна і зйомки на стару камеру SVHS.
Помилковий заголовок — Vfrc <fhcmrb[ p xthdjybvb ue,fvb s cbdbyj. d yjdjve rksgs
20 Лютого, 22:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)