Настільна версія
мова | язык

11 травня 2011 передбачено землетрус у Римі

10 Травня, 23:39

Поділитися:

Італію буквально заполонила хвиля паніки, оскільки на завтрашній день, 11 травня 2011 їм передбачено руйнівний землетрус у Римі.

І
нтернет видання буквально підривають всесвітню павутину своїми прогнозами на завтрашній день, а прості жителі відмовляються виходити в цей день на роботу. Чи може елементарний слух породити таку істерію, чи справа у якихось точних прогнозах? Винуватцем ситуації став, як не дивно, людина, яка померла ще в 1979 році. Рафаель Бенданді (Raffaele Bendandi), якого ще за життя називали «людина, що пророкує землетруси».

Землетрус було передбачене покійним сейсмологом Рафалле Бенданді. Він же передбачив, що землетрус буде "надзвичайно сильним".

Як пише 2012god.net, італійське ТБ показує програми, в яких фахівці говорять, що для паніки немає ніяких підстав. Однак, це мало впливає на розбурхану громадськість.

Бенданді помер в 1979 році у віці 86 років. Він прославився тим, що передбачив сильний землетрус в Адріатиці в 1923 році, правда, помилився на 2 дні. У 1927 році Муссоліні подарував йому рицарський титул.

Нинішнє передбачення швидше за все є вигадкою - дослідники спадщини Бенданді вказують на те, що в його працях немає згадки 11 травня 2011.
Помилковий заголовок — 11 nhfdyz 2011 gthtl,fxtyj ptvktnhec e Hbvs

10 Травня, 23:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків