Настільна версія
мова | язык

У Києві відбудеться прем’єра українсько-турецької мелодрами «Люби мене»

21 Лютого, 18:39

Поділитися:

Українську столицю відвідають творці фільму, серед яких режисери картини Марина Ер Горбач і Мехмет Багадир Ер, продюсер Олена Єршова і звісно ж виконавці головних ролей Усхан Чакир і Вікторія Спесивцева.

Усхан Чакир говорить: «
Щільний графік зйомок не дозволяє залишити Туреччину більше, ніж на два дні. Я буду радий знову опинитись у Києві, на власні очі побачити як змінилося місто, його дух, після подій, що сталися з Вашою країною за останній рік. Українські жінки дійсно дуже вродливі і привітні, разом із тим в них відчувається якась особлива внутрішня сила»

Cеред запрошених на прем’єру відомі українці: радіоведучий Андрій Джеджула, співачка Джамала та екс-учасниця гурту REAL O Свєта Тарабарова, а також актори та діячі культури. Захід збирається відвідати і Повноважний Посол Турецької Республіки в Україні Йонет Джан Тезель та інші представники дипломатичних місій.

Варто зазначити, що це перший досвід дистрибуції для кінокомпанії 435 FILMS, яка вже зарекомендувала себе не лише в Україні, а й далеко за її межами. Головна мета компанії – популяризація якісного українського кінематографу.

Представник компанії 435 FILMS Марія Говоруха зазначила: «Українське кіно переживає важливий етап становлення, набуває власного характеру. Наші режисери випускають якісну документалістику, сучасні драми та комедії. Мелодраму «Люби мене» гідно оцінили більш, ніж на 50-ти міжнародних кінофестивалях. Я вважаю, що нам варто дивитися більше українських фільмів, саме в них можна зі сторони побачити себе та реалії, що нас оточують, зробити висновки і багато чому навчитися».

Фільм «Люби мене» – перша українська стрічка, що виходить у 2015му році. На 49 екранах по всій Україні – з 26 лютого.

24 лютого:

17.30 – акредитація журналістів

17.45 – прес-конференція відбудеться у холі кінотеатру Сінема Сіті (вул. Горького 176)

18.00 – збір гостей

19.00 – прем’єрний показ фільму
Помилковий заголовок — E Rb'ds dsl,eltnmcz ghtv’'hf erhfїycmrj-nehtwmrjї vtkjlhfvb «K.,b vtyt»

21 Лютого, 18:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій