Настільна версія
мова | язык

Чим здивує Євробачення-2011

10 Травня, 23:48

Поділитися:

У німецькому Дюссельдорфі розпочинаєтсья 56-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення. Цього року участь у ньому беруть представники 43 країн.

Півфінали конкурсу відбудуться 10 та 12 травня. Фінал - 14 травня.

Згідно зі ставками у букмекерських конторах, фаворитами Євробачення- 2011 є Франція, Великобританія, Естонія. У першу десятку букмекери також включили виконаців із Азербайджану, Боснії та Герцоговини, Швеції, Угорщини, Німеччини, Норвегії.

Неформат та формат Євробачення

Францію представлятиме молодий співак Аморі Васілі. Він виконує оперну арію корсиканською мовою.

Його популярність у букмекерів дивує, адже, як зазначає кореспондент Бі-Бі-Сі, раніше спроби представити оперний спів на Євробаченні зазнавали поразки.

З неформатом для пісенного поп-конкурсу виступить також Італія, яка не виступала на Євробаченні останні 14 років. Її представлятиме джазовий виконавець Рафаель Гулаззі.

Великобританія, яка зазвичай опиняється на останніх місцях пісенного конкурсу, цього року буде представлена відомим хлоп'ячим поп-гуртом "Blue".

Повторити свій успіх на Євробаченні спробує і тогорічна переможиця німкеня Лєна Мейер-Ландрут. Досі це нікому не вдавалося.

Україна серед аутсайдерів

Від України на Євробаченні-2011 виступить співачка Міка Ньютон із піснею "Angel". Її виступ супроводжуватиме пісочна анімація Ксенії Симонової, яка прославилася після конкурсу "Україна має талант".

Однак, згідно з даними букмекерів, шанси Міки Ньютон на перемогу мізерні. Вона навіть не потрапляє до першої двадцятки. 12 травня вона виступить у півфіналі.

Участь Міки Ньютон у Євробаченні викликала суперечки в Україні. Громадськість скритикувала вибір Першого Національного каналу - відбірковий конкурс було названо нечесним.

Однак найближчі суперниці переможиці Джамала та Злата Огневич відмовилися брати участь у додаткових змаганнях.
Помилковий заголовок — Xbv plbde' "dhj,fxtyyz-2011

10 Травня, 23:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон