Настільна версія
мова | язык

Едуард Романюта відкриє конкурс «Євробачення» у Молдові

24 Лютого, 15:22

Поділитися:

Сьогодні в Кишиневі відбудеться перший півфінал національного відбору на «Євробачення 2015». Примітно, що відкриє конкурс українець Едуард Романюта з піснею «I want your love».

Як відомо, цього року Україна відмовилася від участі в «Євробаченні» через фінансову нестабільність в країні. Але історичне нововведення в національному етапі Молдови - можливість участі конкурсантів із інших країн - дало можливість українським виконавцям все ж приєднатися до пісенного конкурсу. Талановитий український співак Едуард Романюта побореться за можливість представляти сусідню дружню країну на конкурсі «Євробачення - 2015». Більше того, за результатами жеребкування саме Едуард вийде на сцену першим, тобто він фактично відкриє цьогорічне «Євробачення» у Молдові.

Другий півфінал відбудеться 26 лютого. В результаті кожного півфіналу буде відібрано по 8 учасників. У національному фіналі «Євробачення 2015», який відбудеться 28 лютого, візьмуть участь 16 співаків.

Нагадаємо, європейські півфінали «Євробачення» пройдуть 19 і 21 травня, а фінал відбудеться 23 травня. Представник Молдови виступить 19 травня, в цей же день на сцену вийдуть учасники від Греції, Македонії, Естонії, Голландії, Фінляндії, Бельгії, Вірменії, Сербії, Данії, Білорусі, Румунії, Росії, Албанії, Грузії та Угорщини.
Помилковий заголовок — Tlefhl Hjvfy.nf dslrhb' rjyrehc «"dhj,fxtyyz» e Vjkljds
24 Лютого, 15:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)