Настільна версія
мова | язык

8 березня Арсен Мірзоян дасть у Львові додатковий концерт

25 Лютого, 14:01

Поділитися:

У неділю, 8 березня, «сталевий голос країни» Арсен Мірзоян дасть у Львові не один, а два концерти. Оголосити додатковий концерт організаторів спонукав ажіотаж довкола виступу харизматичного співака у місті Лева. Відтак 8 березня на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької Мірзоян відспіває дві концертні програми поспіль – о 16:30 і 19:00.

Загадковий погляд, хриплий голос, найніжніші пісні та справжня любов! Усе це буде на концерті харизматичного романтика Арсена Мірзояна. Співак обіцяє, що 8 березня зведе з розуму львів’янок! Недарма на початку цієї весни він уперше дасть у Львові концерт не у клубі, а на одній із найпрестижніших сцен міста – у Театрі ім. М. Заньковецької. У цей вечір звучатимуть хіти, чимало із них – в особливих аранжуваннях. Крім того, співак виконає й нові пісні, написані спеціально для святкового весняного концерту у Львові.

Арсен Мірзоян - фіналіст «Голосу країни», володар неформального титулу «сталевий голос країни». Він автор усіх своїх пісень і затятий прибічник «живого» звуку. Його пісні - на усіх радіостанціях, а його концерти супроводжуються аншлагами. Мірзоян – той виконавець, для якого сцена – не межа, яка відокремлює співака від глядача. Він уміє зробити так, щоб кожна людина, яка прийшла на концерт, знайшла у його піснях частинку своєї душі, а кожна жінка відчула себе героїнею композиції.

8 березня на концерти у Львові Арсен готує цікаве шоу, несподівані сюрпризи і інтригує зірковими гостями, імена яких тримає у таємниці.

Ціна квитків на сольні концерти Арсена Мірзояна 8 березня у Національному драматичному театрі ім. М. Заньковецької - від 90 до 350 грн.

Продаж квитків - на сайті gastroli.ua

А також в касах «GASTROLI» по місту: КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»; Центральні театральні каси; каса Оперного театру; каса Львівського Цирку; каси От-От; TICKETS.UA, ТЦ"KING-CROSS LEOPOLIS"; мережа магазинів "ВУХО.КОМ".

ДЕТАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ ТА ЗАМОВЛЕННЯ КВИТКІВ: 0 800 507 577
Помилковий заголовок — 8 ,thtpyz Fhcty Vshpjzy lfcnm e Kmdjds ljlfnrjdbq rjywthn

25 Лютого, 14:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон