Настільна версія
мова | язык

Джеймс Франко зі сцени розповість українським глядачам про любов

26 Лютого, 01:58

Поділитися:

У рамках програми «Британський театр в кіно» українські глядачі побачать одну з найкращих бродвейських постановок останніх років «Про мишей та людей». Спеціально для сцени відому повість Джона Стейнбека адаптувала Анна Д. Шапіро, яка отримала головну театральну нагороду Тоні за постановку п’єси «Август: графство Осейдж».

Головні ролі у виставі виконали зірка Голлівуду Джеймс Франко та зірка «Рок-хвилі» та серіалу IT Crowd Кріс О’Дауд. Їхні герої подорожують Каліфорнією часів Великої депресії у пошуках роботи, але їхньою заповітною мрією є знайти особливе місце, де б кожен був щасливий. «
Це по-справжньому універсальна історія, бо, насправді, мрії всіх людей схожі одна на одну. І це дуже людяна історія», - розповідає про виставу Джеймс Франко.

«Ми раді, що географія програми «Британський театру в кіно» розширюється, бо цього сезону ми пропонуємо українським глядачам подивитися кращі постановки англійського, австралійського, канадського театрів. При цьому ми, звичайно, не могли оминути увагою і одну з найцікавіших бродвейських постановок останнього часу із чудовими акторськими роботами», - розповіла Cultrprostir Дар’я Стокоз, координатор арт-програм Британської ради в Україні.

Київські глядачі та театрали Харкова побачили виставу «Про мишей та людей» 24 лютого. 25 лютого та 1 березня спектакль покажуть в Одесі, а 28 лютого Джеймс Франко та компанія знову зустрінуться з київськими глядачами.
Помилковий заголовок — L;tqvc Ahfyrj ps cwtyb hjpgjdscnm erhfїycmrbv ukzlfxfv ghj k.,jd
26 Лютого, 01:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День фрілансера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Герасим, Єремій, Ігнат (Гнат), Макар, Тамара