Настільна версія
мова | язык

Сергій Жадан вийде на сцену разом з “KOZAK SYSTEM”

27 Лютого, 12:06

Поділитися:

Цієї весни KOZAK SYSTEM представлять в Києві другий номерний альбом “Живи і Люби”. Презентація відбудеться в рамках нового рок-шоу “Наш МАНІФЕСТ”, яке почує і побачить Київ 27 березня. ПІдтримати музикантів приїде український письменник та громадський діяч Сергій Жадан. Цього разу Сергій у якості артиста разом із бендом “Собаки В Космосі” вийде на сцену на початку шоу “Наш Маніфест”.

Сергій Жадан: “Завжди приємно бути на одній сцені не просто з колегами, але з людьми, яких любиш і яким віриш. "Козаки" не лише наші друзі - ми з ними стоїмо на одному секторі цього стадіону. Тому нас особливо тішить бути з ними під час презентації їхнього нового альбому. Ми їх любимо і ми їх (як нам здається) відчуваємо - цього цілком достатньо, аби ви надовго запам"ятали 27 березня цього року. Приходьте самі й приводьте дітей - діти в наш час дорослішають швидко, не треба від них нічого приховувати. Хай вчаться змалку "жити й любити". Тим більше - є в кого.”

Сергій Жадан – український письменник, перекладач та громадський діяч. Автор романів «Депеш Мод», «Ворошиловград», поетичних збірок «Цитатник», «Ефіопія» та інших. Автор більше двадцяти поетичних і прозових збірок. Власні тексти перекладались німецькою, англійською, шведською, італійською, угорською, польською, сербською, хорватською, чеською, литовською, білоруською, російською, вірменською мовами. Сергій є письменником номер 1 в Україні, за рейтингами журналу «ШО» та «Форбс Україна» у 2013-2014 роках. Виник в 2000 році.

У 2008 році харківський гурт "Собаки В Космосі" розпочали співпрацю з Сергієм Жаданом, випустивши диск «Спортивний клуб Армії». Результатом співпраці став проект «Сергій Жадан та Собаки в Космосі», який успішно гастролює Україною та Європою. Разом із Сергієм Жаданом: «Спортивний клуб армії» (2008), «Зброя пролетаріату» (2012), «Бийся за неї» (2014).
Помилковий заголовок — Cthusq :flfy dbqlt yf cwtye hfpjv p “ЛЩЯФЛ ЫНЫЕУЬ”

27 Лютого, 12:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій