Настільна версія
мова | язык

Український інді-гурт зняв кліп у 10 країнах світу

27 Лютого, 14:09

Поділитися:

Київський англомовний інді мьюзік проект Demophon Muson (Демофон Мусон, похідна від назви екзотичного метелика Prepona demophon muson, який мешкає у Латинській Америці) випустив кліп на пісню Want To Know.

Відео знімалось на протягом року в десятьох країнах світу. На кліп не було витрачено жодного центу, т.я. матеріал накопичувався під час приватних поїздок учасників гурту. У пошуках нових локацій музиканти подолали близько 20 тисяч кілометрів, але у фінальний чотирихвилинний ролик увійшло лише 5% зібраного матеріалу. Ідея відео полягає у пошуку відповідей на головні питання, де головний герой відправляється у подорож, слідуючи за алегоричним клубком долі…

У кліпі фігурують кадри, зняті у Відні, Парижі, Венеції, Дортмунді, Москві, а також на Мальті, в Індії, Хорватії та на Кіпрі. Є й кадри, зроблені в Києві. За сюжетом Want To Know, з міста в місто котиться великий клубок ниток. 
На створення клубка пішло 1800 метрів ниток. Фотозвіт про зйомки кліпу можна подивитись на сторінці гурту у Facebook.

«Все починається серед футуристичних будівель. Бібліотека і центр знань Віденського економічного університету, архітектурні об'єкти австрійського ексцентричного архітектора-казкаря Фріденсрайха Хундертвассера. Згодом клубок героя історії приводить його в храм Маруті на Гоа, побудований на місці переможного бою богів з демонами», - пояснюють музиканти гурту свою історію.

Учасники Demophon Muson називають свою групу некомерційним проектом.
«Наша мета - творити в своє задоволення. Ми не професіонали від музики. Нам самим цікаво, на що здатні креативний директор рекламного агентства, директор турфірми і технічний директор мультимедіа продакшн компанії», - кажуть Олександр Колихан, Ігор Клименко та Віталій Слюсаренко про свій проект.
Помилковий заголовок — Erhfїycmrbq syls-uehn pyzd rksg e 10 rhfїyf[ cdsne
27 Лютого, 14:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День звукорежисера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Денис