Настільна версія
мова | язык

«Правиця» презентує альбом «Кривий танець» в день нового Сонячного року

27 Лютого, 15:26

Поділитися:

20 березня 2015 року о 20:00 музичний гурт «Правиця» презентує свій перший альбом «Кривий танець». «Правиця» виконує пісні, які співали сотні років тому. Сучасний підхід молодих музикантів та креативна обробка надають пісням нове дихання.

Звуки музики, наче подих свіжого вітру, торкаються твого обличчя, огортають тебе, наче теплі хвилі… Ти закриваєш очі і слухаєш… Ти починаєш впізнавати і відчувати щось давно знайоме, з дитинства, а може, ще до народження, але в той же час ти розумієш, що це щось зовсім нове…

Важко описати, та обмежити термінами ту музику, що грає гурт Правиця. Це українські народні пісні, які були ретельно та дбайливо відібрані музикантами, щоб після переосмислення отримати нове, оригінальне звучання, яке робить цю музику абсолютно сучасною та актуальною.

Концерт-презентація першого альбому гурту «Кривий танець» відбудеться в Atmosfera 360 – найбільшому сферичному кінотеатрі в Європі, що знаходиться в київському Планетарії. Відео-ефекти в поєднанні з чарівною музикою подарують нові враження, адже Ви зможете «бачити» й чути музику одночасно.

Цей день обрано не випадково. 20 березня наша планета проходить через момент сонячного рівнодення. Починається весна за астрономічним, природним календарем і новий Сонячний рік, який раніше святкували наші предки.

Окрім роботи в гурті, його засновники — Марта Любчик та Мирослава Салій — вже протягом п`яти років реалізовують успішні проекти, найбільшим з яких є фольк-студія. Вихованці «Правиці» — не просто навчальна група, а команда друзів. Діти ростуть і розвиваються разом в найкращому україномовному середовищі, зближуються з природою та ставляться до неї з такою ж повагою, як і наші предки.

«
Наразі ми реалізовуємо наш найбільш довгоочікуваний проект – випуск власного альбому «Кривий танець». Адже ми за покликанням – музиканти і хочемо донести до публіки власне бачення колориту української музичної культури».

Пісні виконуватимуться під живий супровід віолончелі, фортепіано, контрабаса та ударних.

​​​​​​К​​ривий танець – це безкінечна лінія, що поєднує наше минуле​ з​​ сьогоденням, яка збирає навколо себе усіх – і дітей, і дорослих. Це вічна енергія весни і танок, який надає сил ​та​ натхнення. І чим довше він триває, тим краще…
Помилковий заголовок — «Ghfdbwz» ghtptyne' fkm,jv «Rhbdbq nfytwm» d ltym yjdjuj Cjyzxyjuj hjre

27 Лютого, 15:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків