Настільна версія
мова | язык

Падіння Мадонни стало найбільш обговорюваною подією BRIT Awards-2015

27 Лютого, 15:56

Поділитися:

Неприємний інцидент, який стався з 56-річної поп-королевою на церемонії вручення престижної музичної премії BRIT Awards-2015, надзвичайно її засмутив, чого не можна сказати про публіку.

За задумом постановників шоу на пісню Living For Love, Мадонна виходила на сцену в неймовірно довгому плащі, в який вона була закутана з ніг до голови, та капюшоні. Цей наряд з неї повинні були ефектно зірвати танцюристи, залишивши зірку в блузці, бриджах і капронових легінсах Найк. Спочатку все йшло, як було задумано, проте коли настав момент роздягання, Мадонна, мабуть, не встигла розв'язати всі мотузки свого вбрання, і танцюристи, зриваючи плащ, потягли зі сцени і саму співачку, яка в результаті стрімголов скотилася вниз по сходах .

Відео ефектного падіння моментально розлетілося по мережі і стало однією із найяскравіших подій церемонії. Варто відзначити, що падіння було досить сильним, про що свідчить стан співачки після того, як вона піднялася на ноги. Деякий час вона навіть не могла продовжувати виступ, а коли все-таки продовжила співати, було помітно, що її голос неабияк тремтить.

Помилковий заголовок — Gflsyyz Vfljyyb cnfkj yfq,skmi j,ujdjh.dfyj. gjls'. ИКШЕ Фцфквы-2015
27 Лютого, 15:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван