Настільна версія
мова | язык

У п’ятницю нагородили переможців фестивалю «Кіномедіа»

28 Лютого, 02:04

Поділитися:

27 лютого у клубі Mezzanine на Подолі відбулася церемонія нагородження переможців кінофестивалю «Кіномедіа» сезону 2014-2015 рр..

У рамках церемонії відбувся перегляд 19 фінальних конкурсних фільмів, нагородження переможців, а також вечірка із гуртом «Вперше Чую».

«Кіномедіа» – некомерційний кінофестиваль про принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа. Гран-прі кінофестивалю — 10 тис грн, переможці у кожній з номінацій отримають по 5 тис грн.

Журі цьогорічного кінофестивалю «Кіномедіа»:

Богдан Кутєпов — український журналіст-розслідувач, шоумен, телеведучий, баяніст, автор і ведучий низки програм на телеканалах ТВі та СТБ. Відомий серією телевізійних розслідувань про безпеку режимних об’єктів. З 2013 року працює на «Громадському телебаченні».

Христина Сиволап — український режисер, закінчила КНУТКІТ ім. Карпенка-Карого за спеціальністю «Режисер телебачення». Режисер короткометражного фільму «Давай не сьогодні», який завоював премію The Best Short Film (найкращий короткометражний фільм) на 26-му італійському кінофестивалі Trieste Film Festival.

Ольга Веснянка — журналістка, правозахисна активістка, незалежна тренерка, співпрацює з Deutsche Welle, представляє Київський медіа-клуб і Молодіжний правозахисний центр.

Олена Голубєва — продюсер, керівник «Навчально-виробничої студії «Червоний собака», викладач кафедри кінорежисури та кінодраматургії Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І.К. Карпенка-Карого.

Степан Коваль — режисер анімаційного кіно, лауреат премії Академії Мистецтв України, володар срібного ведмедя «БЕРЛІНАЛЕ-53, керівник студії мультиплікації «Новаторфільм».

Кінофестиваль «Кіномедіа» організований Незалежною асоціацією телерадіомовників за підтримки NED, Pepsico, Cinemahall, Телекритика, Okino, Cineast,Інформаційна агенція 112.UA.

Помилковий заголовок — E g’znybw. yfujhjlbkb gthtvj;wsd atcnbdfk. «Rsyjvtlsf»

28 Лютого, 02:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон