Настільна версія
мова | язык

Прем'єра від шоу "Голос. Діти»! Авторська пісня Тіни Кароль "Україна - це ти"

1 Березня, 21:53

Поділитися:

Тіна Кароль під час "вокальних боїв" на шоу "Голос. Діти» запропонувала маленьким вихованцям своєї команди знятися у відеокліпі на патріотичну пісню, яку сама написала.

На цьому шоу, де співачка виступає в ролі тренера-наставника, закінчився етап «Вокальні бої». Це непростий і відповідальний етап, адже з 12-ти учасників кожної команди "зоряних" тренерів залишається тільки 4 Суперфіналісти.

По завершенню «Вокальних боїв» Тіна Кароль оголосила в ефірі шоу, що для всіх учасників своєї команди життя продовжиться і поза проектом. Так співачка сказала, що запрошує всіх дітей заспівати разом з нею патріотичну пісню, яку вона написала сама, а також знятися разом з нею у відеокліпі.

За лаштунками шоу Кароль сказала у своєму інтерв'ю:
"Це діти мене надихнули написати таку пісню. І ми вирішили зняти спільний кліп, він незабаром обов'язково з'явиться на екранах. Я дуже хвилююся, бо я рідко пишу композиції для себе і відкрито про це говорю. Але це красива та патріотична пісня про Україну, українською мовою. Я рада, що діти виконають її. Дуже хочу, щоб їхні голоси звучали в ефірі і радували глядачів своєю чистотою, щирістю і добротою, якої так нам зараз не вистачає"

Пісню "Україна - це ти" шанувальники назвали Першим Дитячим Гімном України.
Помилковий заголовок — Ghtvэ'hf dsl ije @Ujkjc/ Lsnb»! Fdnjhcmrf gscyz Nsyb Rfhjkm @Erhfїyf - wt nb@
1 Березня, 21:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон