Настільна версія
мова | язык

Комп'ютер навчився блефувати в покері

3 Березня, 01:02

Поділитися:

Канадські програмісти запропонували комп'ютерний алгоритм, що дозволяє вибрати вірну стратегію в багатоваріантних ситуаціях на основі неповних даних. Нова розробка застосовується, зокрема, при грі в покер з комп'ютером, пише в суботу, 10 січня, «Российская газета» у своїй інтернет-версії.

Машина з програмою освоїла методику застосування блефу в цій картковій грі. Раніше вважалося, що машинний інтелект не здатний на свідому провокацію і блефувати може тільки людина.

Після завантаження в пам'ять правил гри, комп'ютер самостійно навчився всім премудростям покеру. Він зіграв сам з собою 24000000000000 партій і запам'ятав виграшні стратегії.

У програмістів покер вважається більш складною грою, ніж шашки або шахи. На дошці видно всі фігури, і стратегія прораховується на багато ходів вперед. У покері карти суперників закриті, тому виграшні варіанти вибираються на підставі неповних даних.

Новий алгоритм буде мати практичне застосування. Наприклад, його планується використовувати при постановці складних діагнозів в медицині.
Помилковий заголовок — Rjvgэ.nth yfdxbdcz ,ktaedfnb d gjrths

3 Березня, 01:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків