Настільна версія
мова | язык

У Парижі відзначать Міжнародний день джазу

3 Березня, 22:19

Поділитися:

30 квітня у багатьох містах світу пройдуть заходи, приурочені до Міжнародного дня джазу, заснованому ЮНЕСКО в 2011 році. Цього разу столицею Дня джазу стане Париж. Тут відбудуться головні урочистості, пройдуть концерти провідних джазменів світу, круглі столи та освітні семінари.

На думку Посла доброї волі ЮНЕСКО Хербі Хенкока, подія покликана сприяти популяризації цього жанру музики: «
У всьому світі 30 квітня пройдуть святкові заходи, які присвячені джазу. Кожна з країн на всіх континентах цілу добу присвятить джазу, ділячись зі слухачами його цінностями, красою і пристрастю. У святкуванні Міжнародного дня джазу беруть участь творчі працівники, музиканти, танцюристи, викладачі, письменники, філософи, діячі образотворчого мистецтва всіх рівнів і віків, а також шанувальники джазу, фотографи, блогери, кінематографісти. Вони зможуть відкрито обмінюватися ідеями за допомогою освітніх програм, виступів, інших творчих проектів».

Головний концерт, який пройде в Парижі, транслюватиметься різними телеканалами та на сайті ЮНЕСКО в прямому ефірі. Основний куратор проекту - Інститут джазу імені Телоніуса Монка.
Помилковий заголовок — E Gfhb;s dslpyfxfnm Vs;yfhjlybq ltym l;fpe

3 Березня, 22:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон