Настільна версія
мова | язык

«Передчуття нового» від Acoustic Quartet з концертом у Києві Львові Харкові

7 Березня, 16:49

Поділитися:

Говорити по-своєму про важливе, напевно, є суть будь-якого "нового". І тремтіти від мурашок по шкірі, коли це нове знаходить відгук, напевно, є найбільша радість для обох — для того хто створив і для того хто сприймає. В «Передчутті нового» AQ грають про зміни, які, так чи інакше, стосуються багатьох з нас, і які (вони вірять) роблять наші тендітні внутрішні світи трішечки твердішими.

У концертний сет AQ включили музику з останнього альбому квартету, абсолютно нові композиції, а також кілька треків з попередніх двох дисків.

«Acoustic Quartet»
— один з найбільш яскравих джазових колективів України, в музику якого назавжди закохується кожен, хто хоча б раз побував на їхньому концерті. Четверо приголомшливих музикантів в мить зачаровують навіть найдосвідченіших меломанів! Безстрашно пірнаючи то в саму гущу найскладніших вигадок, то в спокійне озеро простоти, музиканти прагнуть до особливої мети
залишити вас наодинці зі справжнім враженням. На думку AQ, музика це не збірка сухих правил, а жива душа, повна неоднозначних смислів.

Піаніст квартету, Юхим Чупахін, стипендіат фонду Fulbright, нещодавно закінчив дворічне навчання у відомому музичному ВУЗі США William Paterson University of New Jersey, а трубач AQ, Діма Бондарев, лауреат Гран-Прі Французького конкурсу Trophée Matmut International 2014 зараз живе в Берліні навчаючись в престижному Jazz Institute Berlin.

Музиканти AQ співпрацюють з Сергієм Бабкіним, групою SunSay, вокалістом De-Phazz Карлом Фрієрсоном, британським саксофоністом Джуліаном Таккером і багатьма іншими. Недавня сумна пригода забрала з життя Андрія Кузьменка, друга квартету і головного учасника самого відчайдушного спільного проекту AQ - "Кузьма Джазує".

У 2010 році AQ стали лауреатом Гран-Прі конкурсу молодих виконавців в рамках найбільшого open air фестивалю "Усадьба Джаз" в Москві, а вже в липні 2011-го, AQ були запрошені в якості гостей фестивалю "
Усадьба Джаз" Санкт-Петербург, де виступили з прекрасною співачкою Анею Чайковською, з якою квартет плідно співпрацює вже більше 8 років.

У 2011-му AQ були запрошені на найбільший в Україні джазовий open-air
Alfa Jazz Fest Львів, і не залишивши байдужими ні єдиного слухача, знову повернулися до Львова на Alfa Jazz 2012 уже в більшому складі зачаровувати меломанів красою губно-гармонікових піруетів Дениса Мороза і зворушливими веснянками від Ані Чайковської.

На рахунку квартету 3 альбоми: "USB- Blues" (2009), "Іграшка" (2010) і "Anticipation of New", що вийшов влітку 2014.






КИЇВ — 19 березня 2015, 20:00
Арт-центр «CLOSER»


ЛЬВІВ — 15 березня 2015, 20:00
«Квартира 35» (2й поверх «Дзиґи»)




ХАРКІВ
— 22 березня 2015, 20:00
Pintagon art-club




Поспішайте! На необмежену музику — кількість місць обмежена!


Помилковий заголовок — «Gthtlxennz yjdjuj» dsl Фсщгыешс Йгфкеуе p rjywthnjv e Rb'ds Kmdjds {fhrjds
7 Березня, 16:49

Поділитися:

Інформаційні партнери — navsi100.com & jazzinua.com

Теги: Acoustic Quartet, AQ, концерт, джаз

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків