Настільна версія
мова | язык

Майстер-клас про звук і музику в кіно

10 Березня 2015, 16:36

Поділитися:

12 березня в межах освітнього проекту «Film.ua Факультет» відбудеться майстер-клас програми Skill Bill Pro «Звук і музика в кіно. Робота композитора. Робота звукорежисера».

Експерти майстер-класу - звукорежисер Сергій Степанський і композитор Микита Моїсеєв.

Майстер-клас відбудеться з 19:00 до 21:00, за адресою: м. Київ, вул. М. Закревського, 22, вхід №2. Участь у майстер-класі коштує 150 грн. Реєстрація обов'язкова.

Під час майстер-класу будуть розглянуті наступні питання:
1. Що повинні знати режисер і продюсер про роботу зі звукорежисером.
2. Приховане від сторонніх вух: звуковий постпродакшн.
3. Звук: чистовий чи чорновий? Плюси і мінуси двох підходів.
4. Кінокомпозитор та композитор - схожі назви з різним змістом.
5. Score і OST - чому не завжди потрібен композитор.
6. Чи необхідний оркестр? Про «живий звук», сучасні звукові бібліотеки та розумний компроміс.
7. Розбір запису фільму-концерту.

Довідка про експертів:

Сергій Степанський, звукорежисер
Фільмографія (вибране):
2015 OE.Backstage (в роботі)
2015 Голоси Чорнобиля (в роботі)
2015 OE.20 Live in Kyiv
2014 Плем'я
2013-2015 Нюхач
2013 Інь, і що з ним робити (короткий метр)
2013 Зелена кофта
2008 Донечко моя
Микита Моїсеєв, композитор
Фільмографія (вибране):
2014 Поверни моє кохання
2013-2015 Нюхач
2013 Інь, і що з ним робити (короткий метр)
2011 Любов на два полюси
2011 Кульбаба
2009 Пастка
2013 Амосов. Сторіччя (документальний),
2013 Дівчинка з риб'ячим хвостом (анімаційний короткий фільм)
2012 Україна Гудбай (альманах)
2011 Биття серця
2009 Мудаки. Арабекски (альманах)
2009 Пам'яті Пітера (короткий метр)
Помилковий заголовок — Vfqcnth-rkfc ghj pder s vepbre d rsyj

10 Березня 2015, 16:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Андрій, Богдан, Єфим (Юхим), Марфа (Марта), Федір, Федот