Настільна версія
мова | язык

Андрій Макаревич у Києві представив дитячу книгу

11 Березня, 01:19

Поділитися:

У Києві пройшла презентація книги Андрія Макаревича «Казки». Видання вийшло російською та українською мовою.

У п'ятницю, 6 березня в київському «Жовтневому палаці» відбувся святковий концерт Андрія Макаревича, присвячений жіночому святу. Музикант вирішив не просто заспівати перед шанувальниками, а, скориставшись можливістю, зібрати кошти для купівлі гігієнічних засобів для дітей зі Сходу України. Він пообіцяв, що подібну практику повторить і в інших українських містах. Приємним бонусом вечора також стала презентація дитячої книги «Казки», авторства самого «машиніста».

«Казки» вийшли відразу двома мовами, ціна за екземпляр становила 100 грн. Ілюстратором книги виступила харківська художниця Галина Зінько. Шанувальники музиканта розкупили збірники в одну мить.

Примітно, що це вже далеко не перша проба пера Андрія Макаревича. Один із останніх творів - книга «Недитячі казки», що вийшла в тираж у 2013 році. Вона складається з фантасмагоричних розповідей про те, що б сталося, якби люди й речі помінялися місцями і подивилися на події з боку, скориставшись своїм новим становищем. Це своєрідні притчі для дорослих про вічні людські цінності.

Нагадаємо, що Андрій Макаревич незабаром відвідає Естонію, де прочитає публічну лекцію, адже він зарекомендував себе як прекрасний оратор, оповідач і активний громадський діяч. Теми, порушені під час обговорень, актуальні і близькі кожному з нас.
Помилковий заголовок — Fylhsq Vfrfhtdbx e Rb'ds ghtlcnfdbd lbnzxe rybue
11 Березня, 01:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків