Настільна версія
мова | язык

Водянова потрапила у ТОП-10 найбільш високооплачуваних моделей

11 Травня, 12:03

Поділитися:

Росіянка Наталія Водянова посіла дев'яту позицію в щорічному рейтингу десяти найбільш високооплачуваних моделей світу за версією журналу Forbes.

За даними видання, основу доходу 29-річної Водянової розміром в 4 мільйони доларів за 12 місяців по травень 2011 року складе прибуток від реклами компаній Etam і Guerlain. Журнал нагадав, що мати трьох дітей очолює благодійний фонд "Оголені серця", який збирає кошти для будівництва дитячих майданчиків у Росії.

Водянова за рік опустилася в рейтингу з торішньої шостої сходинки, коли вона заробила 5,5 млн доларів, рекламуючи білизну і аромати.

А в цілому минулий рік був прибутковим для зірок модельного бізнесу, перша десятка яких заробила 112 мільйонів доларів або майже на третину більше, ніж роком раніше. Найдорожчою красунею в цьому бізнесі залишилася Жізель Бюндхен з доходом у 45 мільйонів доларів або вдвічі більше, ніж у минулому році. Вона знову утримала титул найпопулярнішої моделі світу, рекламуючи джинси True Religion, одяг Dolce & Gabbana, Dior і Versace, потужно просуваючи всі надані нею бренди, включаючи свій власний.

Друге і третє місця в рейтингу посіли німецька модель Хайді Клум з 20 мільйонами доларів і британка Кейт Мосс, яка заробила 14 мільйонів доларів. Видання відзначає, що перші обличчя модельного бізнесу все більше змінюють імідж від "просто красунь" на "бізнесвумен".

Мережа жіночої білизни і косметики Victoria's Secret, яку представляють фігурантки рейтингу Адріана Ліма і Алессандра Амбросіо, і з якої "виросли" Бюндхен та Клум, продовжує висувати своїх моделей- "ангелів" на вершину бізнесу. Так, у десятку найдорожчих красунь рейтингу Forbes вперше потрапила 22-річна блакитноока блондинка Кендіс Свейнпол з Південної Африки з 3 мільйонами доларів.
Помилковий заголовок — Djlzyjdf gjnhfgbkf e NJG-10 yfq,skmi dbcjrjjgkfxedfyb[ vjltktq

11 Травня, 12:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор