Настільна версія
мова | язык

«AtmAsfera» — більше ніж музика

12 Березня, 09:31

Поділитися:

Якщо ви стомились від сірих буднів, від проблем та турбот, і мрієте відпочити у творчій атмосфері, то ви прийшли за вірною адресою! Яскравий самобутній сучасний український гурт «AtmAsfera» запрошує всіх бажаючих підтримати їх соціально-музичний проект — інтерактивну програму «Mantra Diving» у Львові в event-hall «Kino» (колишній клуб «Mіленіум») 20 березня о 19:00.

— «Наша ідея — спільними зусиллями створити простір, в якому би люди почували себе комфортно і могли трохи відпочити у творчій атмосфері без алкоголю та наркотиків. Своїм життям і музикою ми пропагуємо здоровий спосіб життя і стараємось надихати молодь на заняття творчістю та саморозвиток», — кажуть учасники гурту «AtmAsfera».

Аби підтримати, надихнути людей в цей нелегкий для кожного час, львівський гурт презентує проект «Mantra Diving» під гаслом «Нові композиції, нові враження, нові пережиття!». Тут ви зможете не тільки познайомитись із мантрами, зі звуками, що підносять нас над розумом, а й отримати сюрпризи і цікаві несподіванки від самих музикантів. До речі, event hall «Kino» пропонує вегетаріанське меню.

Особливість гурту «AtmAsfera» полягає у поєднанні world music зі звуками древніх мантр. На своєму досвіді ми переконались, що мантри дуже позитивно впливають на психічний стан людини. Вони заспокоюють та вмиротворюють розум, приносять внутрішній спокій та наповненість.

В якості та неперевершеності шоу можна не сумніватися, адже гурт «AtmAsfera» є переможцем багатьох музичних фестивалів у різних країнах світу, а також мав сольні концерти в залах таких європейських країнах як Польща, Чехія, Німеччина, Норвегія, Монако, Франція, Словаччина, Швеція та Англія.

«Сила океану — в єдності його крапель», — вважають учасники гурту. Стань однією з цих краплин — підтримай проект «Mantra Diving».
Помилковий заголовок — «ФеьФыаукф» — ,skmit ys; vepbrf

12 Березня, 09:31

Поділитися:

Автор статті: Катерина Абрашина
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: PRPKB, AtmAsfera

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон