Настільна версія
мова | язык

«Нарешті вдома» вже у кінотеатрі «Україна»

13 Березня, 12:27

Поділитися:

Кінотеатр «Україна» запрошує 14 березня о 13:20 на сімейне свято і допрем'єрний показ чудового анімаційного фільму «Нарешті вдома» 3D від студії Dream Works.
Маленьких гостей чекає розважальна програма з аніматорами, розіграш призів, солодощі та частування.


Весела пригодницька стрічка від режисера фільмів «Мураха Антц» і «Лісова братія».
Захопивши Землю, раса прибульців Був тут же починає займатися її благоустроєм та реорганізацією. «Не варто подяки!» - Заявляють вони землянам, зібраним на час в окремих резерваціях. Спритна і ризикова дівчинка на ім'я Дар, дивом втекла від прибульців, зустрічає на своєму шляху дратівливо-оптимістичного Бува по імені О, відкинутого своїми інопланетними побратимами. Цій, здавалося б, несумісній парочці необхідно врятувати нашу планету. Добре, що у них є літаючий автомобіль!

Сюжет мультфільму заснований на дитячій книзі Адама Рекса «Справжнє значення Дня Смека», виданої в 2007 році. У 2011 автор вперше заговорив про можливу адаптацію історії для великого екрану. На озвучки персонажів в англомовній версії запросили впізнавані жіночі голоси - Ріанну і Дженніфер Лопес. Чоловіки ж Джим Парсонс (О з раси бувів) і Стів Мартін здобули популярність завдяки своєму комедійному акторському таланту.
Помилковий заголовок — «Yfhtins dljvf» d;t e rsyjntfnhs «Erhfїyf»
13 Березня, 12:27

Поділитися:

За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Кінотеатр Україна, прем'єра, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон