Настільна версія
мова | язык

Данило Рувінський: секрет джерела енергії розкрито!

13 Березня, 09:55

Поділитися:

У свій День народження прокидаєшся оновленим та натхненним. Це відчуття завжди дуже особисте і трохи хвилююче, скільки б років не виповнювалося. Здається, усі зірки сяють у цей день лише тобі. А якщо ти сам – зірка? Данило Рувінський у свої 16 є успішним фіналістом шоу «Х-Фактор», має власний рок-гурт і армію прихильників. Та найголовніше – в нього є багато друзів, які зібралися привітати талановитого хлопця з Днем Народження.

«D*Lux Entertainment Complex» увечері нагадує палац: довгі сходи, просторі зали, килимове покриття – усе говорить про престиж та вишуканість. Але зробити вечірку вдалою в змозі лише її учасники, і Данило обрав правильну компанію для цього.

Вечір видався насиченим. Владислав Осіпов влаштував показ своєї нової ніжної, елегантної колекції у біло-чорних барвах. Юна «Miss Kriss» презентувала кліп, у якому знявся Данило. Композиція має назву «Не ставь мне лайки» і, напевно, вона чіпляє за живе усіх шанувальників життя у соціальних мережах. Артур Логай, непередбачуваний та невгамовний, зробив екстремальний стрибок під час виступу, чим викликав резонанс у публіки. Чуттєва Вероніка Дорош, щирий Святослав LOOKINICH, відвертий Дмитро Сисоєв та інші запрошені артисти залишали частинку своєї душі глядачам, виконуючи власні композиції. Авторські пісні завжди відображають сутність виконавця, змушують безоглядно вірити і співчувати. Але ударна доза відвертості, драйву та непідробних емоцій чекала на публіку у кінці програми, коли на сцену вийшов іменинник.

Не маючи прихильності до поважних заходів, де всі залишаються чи то відстороненими, чи то зовсім байдужими, гості під час виступу гурту «The Danners» на чолі з Данилом залишили зручні дивани і пішли на танцпол. Можна з впевненістю стверджувати: якщо ти, на підборах і у сукні, стрибаєш під «Smells like Teen Spirit» – вечірка вдала!

Після потужного феєричного завершення святкової програми Данило поділився з нами своїми враженнями та емоціями:

– Я вдячний всім, хто брав участь у проведенні цього свята! Клубу «D*Lux», Даші Нікітенко, батькам, моєму гурту, друзям, які сьогодні виступали і вітали мене, всім гостям! Мене переповнюють емоції, це поки що мій найкращий День народження у житті!


Дивлячись на завжди невтомного і активного хлопця, дуже хочеться дізнатися секрет, де він бере стільки сил та ентузіазму. Данило поділивлся історією, яка з ним трапилася нещодавно:
– Якось ми робили концерт в «Бочці», грали пісень 15, в кінці була «Nirvana». Після цього була запланована прем’єра нової пісні, ми її повинні були презентували на цьому концерті. Слухачі, звісно, її НЕ знали. Я був настільки виснажений, що вже на приспіві здалося, що всі мені підспівують. Це була наче галюцинація, я все бачив розмитим, настільки перевтомився. Але наступного дня в мене знову з’явилася купа енергії. Я така людина. Думаю, справа в тому, що мені подобається співати. Тому й енергія на це завжди є.

На питання, що побажали йому рідні, хлопець відповів:
– Батько сказав, що ми будемо працювати, і всі мрії обов’язково здійсняться!

Дійсно, Данило може пишатися батьком не менш, ніж батько сином. Як приємно спостерігати за їх стосунками, взаємною підтримкою, як важливі ці відносини для щасливого майбутнього хлопця! Бажаємо сім’ї Рувінських натхнення, нових звершень і рокового настрою!
Помилковий заголовок — Lfybkj Hedsycmrbq^ ctrhtn l;thtkf tythusї hjprhbnj!

13 Березня, 09:55

Поділитися:

Автор статті: Любов Герус
Фото: Анна Мірошник
За матеріалами: PR Production Katrin Basarab

Теги: Данило Рувінський, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій