Настільна версія
мова | язык

Брати Гадюкіни їдуть з концертами в Полтаву та Дніпропетровськ

13 Березня, 23:04

Поділитися:

«Брати Гадюкіни» продовжують презентувати свій альбом «MADE IN UKRAINE». 2 квітня гурт виступає в Полтаві, Villa Крокодила, а 3 квітня - в Дніпропетровську, з благодійним концертом. Гроші від цього концерту будуть перераховані на потреби поранених у зоні АТО Дніпропетровський опіковий центр. Виступ відбудеться в Poplavok Music Hall.

У вересні минулого року «Брати Гадюкіни», яких називають українськими «The Rolling Stones», повернулися на сцену з новим альбомом «MADE IN UKRAINE». Його було презентовано під час туру містами України, який завершився великим концертом у Києві. Група не шукала нового вокаліста. Співають учасники групи: Ігор Мельничук, Павло Крахмальов, Михайло Лундін, Лілія Кувалдіна і Олена Романовська. 

У альбом увійшло 16 треків. Шанувальників чекає зустріч з більш дорослими Братами, але, звичайно нікуди не ділась знайома кожному «фірмова» манера виконання та насичений різнобарвний саунд. Альбом витримано в кращих традиціях групи – mix українського Rhythm&Blues, гуцульського reggae, львівського шансону і міцних актуальних текстів.

«Брати Гадюкіни» виклали новий альбом «MADE IN UKRAINE» на сайті гурту для вільного прослуховування та завантаження http://gady.com.ua/releases. Всі небайдужі можуть безкоштовно завантажити альбом та за бажанням переказати гроші на допомогу переселенцям з Криму та зони АТО, що є сферою роботи Волонтерського центру «Кожен може допомогти» .

Виступ «Братів Гадюкіних» – це справжній рок-н-рольний кач та драйв, яскраве шоу, в якому гармонійно поєднані нові пісні та улюблені хіти, які стали класикою українського року! 
Помилковий заголовок — <hfnb Ufl.rsyb їlenm p rjywthnfvb d Gjknfde nf Lysghjgtnhjdcmr
13 Березня, 23:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон